Wie zijn wij?

Wat doet Zonnepaneel Totaal?

Zonnepaneel Totaal is een onderneming gespecialiseerd in het installeren van zonnestroominstallaties, zonnecollectoren en warmtepompen. U kunt hierbij denken aan het aanbrengen van installaties op zowel bestaande woningen als opnieuw te bouwen woningen. In de zakelijke markt profileren wij ons met installaties op showrooms, fabriekshallen en schuren. Ons bedrijf is gevestigd in Norg en Emmen en richt zich grotendeels op de drie Noordelijke provincies.

 

langelo-fam
Helmer (links) en Martin (rechts).

Hoe is Zonnepaneel Totaal georganiseerd?

Zonnepaneel Totaal beschikt over een viertal gecertificeerd zonnepaneel monteurs. Deze monteurs, zorgen voor de uitvoering van de montage werkzaamheden. De compagnons en oprichters van het bedrijf Martin Jonker en Helmer Negen ontfermen zich niet uitsluitend over de advisering en de verkoop maar dragen ook de eindverantwoordelijkheid over de uitvoering van de werkzaamheden.

 

Alvorens uw nieuwe installatie wordt opgeleverd wordt deze dan ook steevast gecontroleerd door een van deze mannen. Om u goed te kunnen helpen bij de administratieve afhandeling van aanvragen voor subsidies, leningen en btw teruggaven beschikken we over een administratrice.

 

Meer weten? Bel 06 21 846 761 / 0591 85 84 99
of mail info@zonnepaneeltotaal.nl

Zonnepaneeltotaal regelt het voor u van a tot z(on)!